Producători
 
Coş
0 obiecte
 

Fiamma-Rosu Flacara

Fiamma-Rosu Flacara
Clic pentru mărire
Preţ: 55RON
Disponibilitate: În Stoc
Model: Creative Col
Producător: Vitalfarco
Rating Mediu: Fără Rating

VITAL CREATIVE COLORS – Maxima 100 ml

Tubul de vopsea nu contine si oxidant;

Oxidantul necesar se comanda separat in functie de nuanta dorita (3%; 6%; 9% sau 12%) in cantitate de 150 ml).

  • La un tub de 100 ml vopsea este necesar 150 ml oxidant  9% pentru nuanta Rosu flacara,
  • SAU 150 ml oxidant 6% pentru nuanta Rosu pur (mai inchis decat flacara).

Crema coloranta pentru a crea mese colorate, nuante extreme si efecte partiale ultra • intense. rezistente si stralucitoare, fara decolorare preliminara pe par natural sau vopsit. Deschide pina la 4 tonuri st coloreaza  baze inchise intr-o singura aplicare de numai 15 minute

(sub sursa de caldura) sau 30 minute, fara sursa de caldura.

 

Atentie: Respectati cu strictete insructiunile de folosire. Cremele colorante pot cauza grave reactii alergice.Evitati contactul cu ochii.Daca produsul ajunge in contact cu ochii, clatiti imediat. Dupa folosirea produsului, clatiti bine parul.Dupa fiecare folosire, inchideti bine dopul tubului de vopsea.

Pentru uz professional. Purtati manusi adecvate de unica folosinta in timpul prepararii, aplicarii si clatirii produsului. Efectuati un test de sensibilitate cu 48 de ore inainte de folosirea produsülui. In caz cä apar reactii in timpul aplicarii (iritatii sau roseta), clatiti imediat cu apa calduta si opriti folosirea produsului.

Test de sensibilitate: Spalati bne o zona de 1cm patrat din  spatele urechii si aplicati amestecul de vopsea. Lasati sa se usuce si reaplicati in acelasi loc.

Lasati neacoperit 48 ore fara sa clatiti.Daca in aceasta perioada simtiti arsuri, mancarimi sau iritatii, atunci nu folositi produsul.

Mod de utilizare:

Amestecati intr-un vas nemetalic,  1 parte  oxicreme de  10,20, 30, 40 Vol(3%,6%,9%,12%) in functie de baza pe care aplicati si de intensitatea culorii dorite (de ex.30 ml produs cu 45 ml oxidant) pana ce obtineti un amestec omogen. Izolaiti suvita de par pe  care doriti sa o colorati. Aplicati amestecul pe parul uscat si nespalat si lasati 30 min.fara sursa de caldura  sau 15 min sub sursa de caldura. Dupa terminarea procesului masati, emulsionati usor cu apa calduta si clatiti bine. Continuati cu o samponare delicata cu un sampon specific.

PRODUCATOR: VITALFARKO srl. – MLANO

Scrieţi Review
Numele dumneavoastră:


Review-ul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Fiamma-Rosu Flacara
Clic pentru mărire