Producători
 
Coş
0 obiecte
 

Cantar electronic "Comair"

Cantar electronic "Comair"
Clic pentru mărire
Preţ: 119RON
Disponibilitate: În Stoc
Model: Balanta
Producător: Comair
Rating Mediu: Fără Rating

Cantar   electronic   "COMAIR" .

 

Manual introductiv:

 

  1. Baterii: Acest instrument necesita baterii alkaline de tip 6F22 9VX1 .
  2. Operatii: Apasa “ON” pentru a porni aparatul. Ecranul va arata “zero” si un symbol de unitate ”g” sau “oz”. (Daca operati la temperature mai scazute, sin u va afiseaza “zero”, apasati din nou “ON”).
  3. Procedura de cantarire: Asezati obiectul ce urmeaza a fi cantarit pe aparat. Dupa ce devine stabil timp de doua secunde, pe ecran va fi afisata greutatea obiectului. Aceasta valoare va fi blocata si nu se va schimba, numai in cazul in care greutatea se schimba cu o valoare mai mare de ±10D. Cand ati terminat, indepartati obiectul de pe cantar.
  4. Oprire: Pentru a opri aparatul apasa butomul “OFF”.
  5. Auto oprire: Acest aparat are functie de auto oprire, care opreste cantarul dupa 50 secunde de inactivitate.
  6. Supra-incarcare: Capacitatea acestui cantar este de 2000 g (2 kg). Cand greutatea va depasii aceasta valoare, aparatul va afisa “Err” si obiectul nu va putea fi cantarit.  In urmatoarele conditii vom mai intalni mesajul “Err”:

a)      Acest cantar are o toleranta de maxima capacitate +10D. Daca greutatea depaseste aceasta valoare, “Err” va fi afisat.

b)      Totalul greutatii vasului si obiectului, in cazul folosirii functiei TARE, nu trbuie sa depaseasca . Exemplu: Daca vasul cantareste 1000 g, orice obiect ce depaseste 4000 g, aparatul va afisa “Err”.

  1. Indicator de baterie descarcata: Cand voltajul este mai mic de 6.9 volt, va afisa un indicator de baterie descarcata. Opriti aparatul si schimbati bateriile.
  2. Functia TARE: Puneti vasul sau cutia pe cantar. Apasati butonul “TARE” si afisajul va fi din nou pe “zero”. Aceasta functie este folosita pentru cantarirea substantelor, cum ar fi cele lichide, care necesita vas/cutie. Nota: O valoare negative nu va putea fi folosita cu functia “TARE”.
  3. Unitatea de masura: Pentru a schimba unitatea de masura, apasati butonul “g/OZ” pentru a schimba  din “g” pe “oz” si vice versa.
  4. Auto-zero: Acest aparat se va fixa pe “zero” oricand este pornit, daca se afla un obiect  pe cantar cand il porniti, va afisa “zero”, daca indepartati obiectul, va afisa greutatea obiectului cu valoare negative. Apasati “ON” din nou, pentru a reveni la “zero”.

 

Scrieţi Review
Numele dumneavoastră:


Review-ul dumneavoastră: Notă: HTML nu este interpretat!

Rating: Rău            Bun

Introduceţi codul în căsuţa de mai jos:

Nu sunt imagini adiţionale pentru acest produs.