Producători
 
Coş
0 obiecte
 

Termeni si conditii de utilizare

TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE SITE

1. Prin utilizarea acestui Site, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare

Accesul si utilizarea acestui Site sunt supuse următoarelor condiții de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesând si utilizând Site-ul, acceptați, fără limitări sau calificări, aceste condiții și luați la cunoștință ca orice alte acorduri între Dumneavoastră și S.C. COSBA S.R.L. sunt înlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare. Daca nu sunteți de acord sau nu acceptați, fără limitări sau calificări, Condițiile de Utilizare ale acestui Site, vă rugăm să nu utilizați acest Site.

2.Transport

Cheltuielile de transport sunt suportate de S.C. Cosba S.R.L. atunci cand sunt indeplinite urmatoarele conditii:

  • valoarea minima a comenzii este de 400 lei (in cazul in care se opteaza pentru livrarea prin intermediul Postei Romane);
  • valoarea minima a comenzii este de 400 lei (in cazul in care se opteaza pentru livrarea prin intermediul unui curier rapid, in orase resedinta de judet sau localitati in care sa existe puncte de curierat  rapid).

Pentru comenzile sub aceste valori minime, cheltuielile de transport sunt suportate de catre beneficiar: - pentru livrarea cu Posta Romana tariful este de 25 lei

                 - pentru livrarea cu un curier  rapid tariful este de 25 lei

                 

 

3.Plata

Momentan, singura modalitate de plata suportata este cea ramburs, clientul efectuand plata in momentul ridicarii coletului.

 

4. Proprietatea Conținutului

Conținutul acestui site, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi, baze de date si orice alte date - ("Continut") - sunt proprietatea S.C. COSBA S.R.L și este protejat conform Legii Drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială, cu excepția cazului in care nu este altfel specificat.  Este interzisă utilizarea oricarui "Continut", cu excepția celor prevăzute in Condițiile de Utilizare, fără permisiunea în scris a proprietarului "Conținutului".

S.C. COSBA S.R.L. își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări site-ului www.cosba.ro , structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară o notificare prealabilă catre utilizatori. Sunteți obligat sa respectați oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va rugam sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Termenii si Conditiile de Utilizare actualizate.

5. Confidențialitate

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail a dumneavoastră pe care o transmiteți pe Site prin posta electronica sau prin altă modalitate vor fi folosite în conformitate cu Politica de Confidențialitate. (Accesul se face prin Site). Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți pe acest Site, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidențiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.

6. Garanții, răspundere

Întreg conținutul acestui site poate fi modificat și vă este oferit "ca atare" fără a se oferi nici o garanție de nici un fel, fie aceasta expresă sau implicită. 

Utilizarea acestui site este în totalitate pe contul dumneavoastră. S.C. COSBA  S.R.L. și societățile sale afiliate, funcționarii, directorii, agenții sau orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din sau în legatură cu utilizarea acestui site sau a conținutului ori descărcării oricarui material, informații, text, imagini video sau audio de pe acest site.

7. Responsabilitati privind produsele

Imaginile produselor care sunt prezentate pe site sunt cu titlu informativ pentru a ajuta la identificarea corecta şi nu reprezintă obligaţii contractuale,  produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste aspectul, culoarea si forma ambalajului, etc.

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri aflate în proprietatea sau operate de alte parti decit S.C. COSBA  S.R.L. Astfel de link-uri vă sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veți dori aceasta. S.C. COSBA S.R.L. nu controlează și nu este raspunzătoare pentru conținutul și condițiile de confidențialitate sau securitate și de funcționalitatea acestor site-uri.

8. Link-uri pe site-urile unei terțe părți

Site-ul poate conține link-uri către alte site-uri aflate în proprietatea sau operate de alte parti decit S.C. COSBA S.R.L. Astfel de link-uri vă sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veți dori aceasta. S.C. COSBA S.R.L. nu controlează și nu este raspunzătoare pentru conținutul și condițiile de confidențialitate sau securitate și de funcționalitatea acestor site-uri.

9. Legislație aplicabilă și Jurisdicție

Aceste Condiții de Utilizare si utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din România. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi in legatură cu prevederile Condițiilor de Utilizare și/sau Conținutul site-ului sau în cazul disputelor în care aceste Condiții de Utilizare si/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

  10. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Confidențialitate

S.C. COSBA S.R.L., în calitate de autor, proprietar şi administrator al website-ului www.cosba.ro respectă caracterul privat şi securitatea informaţiilor furnizate de catre dumneavoastră pentru utilizarea acestui website, inclusiv a datelor cu caracter personal. Cu acest scop a creat si aplică prezenta Politică de confidenţialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor şi condiţiilor de utilizare si Politicii de confidenţialitate. De asemenea implică acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta întelegerea dintre părti.

Colectarea de date cu caracter personal

S.C. COSBA  S.R.L., prin prin intermedius web site-ului www.cosba.ro, poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal doar cu acordul dumneavoastră şi dacă sunt furnizate voluntar.

Formularul de înregistrare prezentat pe site-ul www.cosba.ro cere informaţii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta şi de asemenea informaţii necesare pentru întocmirea de documente fiscale şi/sau de expediere a produselor comandate.

Folosim datele cu caracter personal colectate în urmatoarele scopuri:

• Pentru a livra servicii precum newsletter sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.

• Pentru a ne ajuta sa creăm si să publicăm conţinutul cel mai relevant pentru dvs.

• Pentru a asigura accesul la secţiuni cu acces limitat ale site-ului (disponibile doar utilizatorilor înregistrați). 

www.cosba.ro colectează informaţii și le prelucrează în date statistice despre ce pagini accesaţi în interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. www.cosba.ro poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocând temporar date cu caracter personal în urmatoarele scopuri:

• Pentru a îmbunătăţii securitatea accesului.

• Pentru a îmbunătăţii uzabilitatea si a vă furniza un serviciu cat mai bun.

În diferite secţiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosită pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastră este reţinut pentru referinţe viitoare in cazul in care decideţi să ne contactaţi din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip "business contact" iar cosba.ro le va putea utiliza.

S.C. COSBA  S.R.L. poate dezvălui datele cu caracter personal către terti doar daca acest lucru este cerut de lege, în cazul în care aceste actiuni sunt necesare pentru:

 (a) conformarea la rigorile legii;

 (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale S.C. COSBA S.R.L. si ale site-urilor sale web, sau

(c) acţionarea in circumstanţe de urgenţă pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitaţi să furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

S.C. COSBA S.R.L. nu vinde sau schimbă date cu caracter personal către terţi.