Producători
 
Coş
0 obiecte
 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Confidențialitate

S.C. COSBA S.R.L., în calitate de autor, proprietar şi administrator al website-ului www.cosba.ro respectă caracterul privat şi securitatea informaţiilor furnizate de catre dumneavoastră pentru utilizarea acestui website, inclusiv a datelor cu caracter personal. Cu acest scop a creat si aplică prezenta Politică de confidenţialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor şi condiţiilor de utilizare si Politicii de confidenţialitate. De asemenea implică acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta întelegerea dintre părti.

Colectarea de date cu caracter personal

S.C. COSBA  S.R.L., prin prin intermedius web site-ului www.cosba.ro, poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal doar cu acordul dumneavoastră şi dacă sunt furnizate voluntar.

Formularul de înregistrare prezentat pe site-ul www.cosba.ro cere informaţii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta şi de asemenea informaţii necesare pentru întocmirea de documente fiscale şi/sau de expediere a produselor comandate.

Folosim datele cu caracter personal colectate în urmatoarele scopuri:

• Pentru a livra servicii precum newsletter sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.

• Pentru a ne ajuta sa creăm si să publicăm conţinutul cel mai relevant pentru dvs.

• Pentru a asigura accesul la secţiuni cu acces limitat ale site-ului (disponibile doar utilizatorilor înregistrați). 

www.cosba.ro colectează informaţii și le prelucrează în date statistice despre ce pagini accesaţi în interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat. www.cosba.ro poate folosi in cadrul Site-urilor cookies, stocând temporar date cu caracter personal în urmatoarele scopuri:

• Pentru a îmbunătăţii securitatea accesului.

• Pentru a îmbunătăţii uzabilitatea si a vă furniza un serviciu cat mai bun.

În diferite secţiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosită pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastră este reţinut pentru referinţe viitoare in cazul in care decideţi să ne contactaţi din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip "business contact" iar cosba.ro le va putea utiliza.

S.C. COSBA  S.R.L. poate dezvălui datele cu caracter personal către terti doar daca acest lucru este cerut de lege, în cazul în care aceste actiuni sunt necesare pentru:

 (a) conformarea la rigorile legii;

 (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale S.C. COSBA S.R.L. si ale site-urilor sale web, sau

(c) acţionarea in circumstanţe de urgenţă pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitaţi să furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

S.C. COSBA S.R.L. nu vinde sau schimbă date cu caracter personal către terţi.